Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Puolustusvoimien tutkimusrekisteri: TUTREK

TUTREK

TUTREK:sta löydät Puolustusvoimien tutkimuksissa syntyneet raportit ja tulosaineistot sekä Puolustusvoimissa tehdyt opinnäytetyöt. TUTREK:n käyttöönottokäsky on PVAH:ssa asiakirjana AP19815.

‚ÄčMikä TUTREK on?

TUTREK on Torni-portaalin työtila, joka on tarkoitettu Puolustusvoimien tutkimuksissa syntyneiden raporttien ja tulosaineistojen sekä Puolustusvoimissa tehtyjen opinnäytetöiden jakamiseen Puolustusvoimien sisäiseen käyttöön. Tutkimusrekisteri tehostaa tutkimustiedon hyödyntämistä suunnittelun ja päätöksenteon tukena ja auttaa tunnistamaan tutkimusalojen asiantuntijat sekä välttämään päällekkäistä työtä.

Mitä TUTREK sisältää?

Lähtökohtaisesti kaikki Puolustusvoimien tutkimusten raportit sekä Maanpuolustuskorkeakoulun opinnäytetyöt on turvallisuusluokitukset huomioiden jaettava TUTREK:ssa. Käyttöönottovaiheessa palvelusta löytyy Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen, Merisotakoulun ja MATINE:n tutkimusraportteja sekä Maanpuolustuskorkeakoulun opinnäytetöitä, joita ei löydy Doriasta/Finnasta.

Mistä TUTREK:iin pääsee?

TUTREK on Puolustusvoimien henkilökunnan käytettävissä Torni-portaalissa osoitteessa https://pvtyotilat.tuve.fi/sites/tutkimusrekisteri.