Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-palvelut poikkeusaikana: Muutokset ja parannukset

E-kirjojen käyttöoikeudet laajenevat

EBSCO eBook Collection ja ProQuest Ebook Central -kokoelmien käyttöoikeudet on laajennettu koko Puolustusvoimille. Aineistoihin pääsee TUVE-internet -yhteydellä seuraavista linkeistä:

EBSCOn palvelussa on lisäksi koekäytössä 31.12.2020 asti EBSCO eBooks Academic Subscription Collection, johon sisältyy n. 200,000 e-kirjaa.

Maanpuolustuskorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta voivat edelleen käyttää palveluita entiseen tapaan Haka-kirjautumisella myös siviili-internetissä. Lisätietoa e-kirjoista.

Koekäyttöjä (kirjautuminen tarvitaan)

JSTOR (MPKK ja puolustushaarakoulut) on laajentanut aineistojaan olennaisesti 31.12.2020 asti. Lisätietoja palvelusta.

Kustantajien avaamat aineistot (ei kirjautumista)

Useat kustantajat ovat avanneet aineistojaan laajempaan käyttöön poikkeustilan vuoksi.

Laajennuksia ja päivityksiä aineistoihin:

Lista päivittyy! Seuraa myös seuraavia:

Puolustusvoimien aineistot

TUTREK:sta löydät Puolustusvoimien tutkimuksissa syntyneet raportit ja tulosaineistot sekä Puolustusvoimissa tehdyt opinnäytetyöt. TUTREK:n käyttöönottokäsky on PVAH:ssa asiakirjana AP19815.

​TUTREK on Torni-portaalin työtila, joka on tarkoitettu Puolustusvoimien tutkimuksissa syntyneiden raporttien ja tulosaineistojen sekä Puolustusvoimissa tehtyjen opinnäytetöiden jakamiseen Puolustusvoimien sisäiseen käyttöön.

Käyttöönottovaiheessa palvelusta löytyy Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen, Merisotakoulun ja MATINE:n tutkimusraportteja sekä Maanpuolustuskorkeakoulun opinnäytetöitä, joita ei löydy Doriasta/Finnasta. TUTREK on Puolustusvoimien henkilökunnan käytettävissä Torni-portaalissa.

Katso myös:

Maanpuolustuskorkeakoulun julkaisuarkisto Doria

MATINE - Maanpuolustuksen tieteellisen neuvottelukunnan tutkimukset

Puolustusministeriön julkaisut ja asiakirjat

Puolustusvoimien tutkimussivusto

Valtioneuvoston julkaisuarkisto Valto

http://ndu-fi.libwizard.com/loader.php?id=fe2da9fe31cc0166aeee0c2f48e8c47f